"Én is vándoroltam egyik tengertől a másikig/elgyötört földeken a vodkaízű
szélben..." - szólal meg éhen és szomjan az egyik vers lírai hőse. Egy
másik helyen élete társával csónakázik az éj...
Elküldve: Szerd Jan 21, 2004 11:19 am Hozzászólás témája: Graffitik
Időnként nagyon elmés, humoros, cinikus vagy éppen tanulságos garaffitikkal találkozom sétáim közben. Valamikor "gyűjtöttem" is ezeket. Ha nektek is van pár, osszátok meg velünk.
Legutóbb Vox_humana szerkesztette (Kedd Feb 24, 2004 12:29 am), összesen 2 alkalommal
Csatlakozott: A leges-legelején :) Hozzászólások: 486 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: Kedd Jan 27, 2004 11:31 pm Hozzászólás témája:
En kettőt is írnék így sebtiben. Mindekttő elég régóta (több éve) kint van az Erzsébet-hídnál a rakpart falán...
1.) Védd a fákat, egyél hódot!
2.) Magyarázd el egy vonalnak, hogy mi az a gömb!
Ezutóbbit igen mókásnak gondolom, de ha értelmezni próbáljuk, akkor igen magas az igazságtartalma is... _________________ Si tacuisses, philosophus mansisses.
Csatlakozott: Jan 12, 2004 Hozzászólások: 13 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: Vas Feb 15, 2004 9:48 pm Hozzászólás témája: ŐSRÉGI
Ezt a graffitit, gondolom, már mindenki ismeri, de azért beírom, HÁTHA...egyébként, a 4/6-os villamosról szoktam látni, a hídra firkálva:
"GONDOLKODTÁL MA MÁR?"
Ez szerintem rendkívül elmés graffiti-...
Azért Szombathelyen is olvashattok jó graffitiket, én erre tegnap jöttem rá, amikor megláttam ezt
"A Föld IQ-ja állandó, csak egyre többen vagyunk hozzá..." _________________ "Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem..."
"Az élet álom, és egyszer minden álom véget ér... de mindig rossz-e felébredni? Nem... nem mindig az" - Ismeretlen szerzőktől
"Tedd azt, amit akarsz" (az AURIN felirata a Végtelen Történetben)
Még egy (Bár nemtom, hogy a padfirka mennyire minősül graffitinek):
"Mindenki ok nélkül születik, gyöngeségből él és véletlenül hal meg."
Nagyon pesszimista ember gondolhatta ezt, de mostanában én is egyre inkább belátom az igazságát...
Pár gyöngyszem:
-Nagyon magányos a nyeregben, mióta meghalt a ló.
-A számítógépek nem intelligensek, csak azt hisszik.
-Az ember néha szélvédő, néha meg bogár...
"Amelyik társaságban nem kerül öt percen belül szóba a szex, azok vagy b*zik vagy kémek" _________________ "Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem..."
"Az élet álom, és egyszer minden álom véget ér... de mindig rossz-e felébredni? Nem... nem mindig az" - Ismeretlen szerzőktől
Most osztályártársam soproni sétájáról idéznék egyet:
A szó elszáll az írás megmarad - de mi van ha eltépem a papírt? _________________ "Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem..."
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban