Csak pár szóban. Novelláim mindenkihez szólnak. Erdélyből telepedtem át, és szeretném, ha sokan ismernék és megszeretnék szülőhazám szépségét, az emberek t...
Csatlakozott: A leges-legelején :) Hozzászólások: 486 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: Kedd Júl 15, 2003 12:50 am Hozzászólás témája: Jó ez így?
Ide várjuk azon véleményeket, hogy mit és miért kéne megváltoztatni a weboldalon. Azt is megírhatjátok ide, ha van konkrét elképzelésetek a változtatni valóról, vagy ha úgy gondoljátok valami még hiányzik innen. Ígérni nem tudjuk, hogy minden igényt megvalósítunk, de egy ötlet jónak tűnik, mindenképpen megfontoljuk. Sok olyan szolgáltatás/kiegészítés van az oldalon, amely ilyen igények beérkezése alapján készült el.
Jeep! _________________ Si tacuisses, philosophus mansisses.
Legutóbb JeepCKing szerkesztette (Vas Márc 28, 2010 6:53 am), összesen 1 alkalommal
A soraidból arra következtetek, hogy régebbóta figyelemmel kíséred az oldalt, sőt talán már beszéltünk is emilben. De ne haragudj, nem tudlak beazonosítani. Biztosíthatlak, hogy senkinek sem akarok ellenfele lenni ebben a műfajban. Én a békés egymásmellett élés híve vagyok. Elég nagy a háló, és elég sok a szörföző ahhoz, hogy megéljen minden ilyen oldal. Bármikor bárkinek szívesen segítek is, ha tudok. De megadhatnád a te oldalad címét is, hogy lássam ki is vagy te. ) Akár ide a fórumba is beírhatod.
A jelzett hibákat pedig köszönöm, és igyekszem javítani őket. Sajnos ezzel jár a nyitás. Az még eltarthat akár több hónapig is mire minden úgy fog menni, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Igyekszem, ahogy időm engedi.
Pepe írta:
Szia!
Alapvetően nagyon jó az oldal új felülete, nagyon sokat fejlődött, de még van min dolgoznod. Nagyon sok helyen akadnak magyartalan, vagy egyenesen angol nyelvű üzenetek, ezeket szerintem fontos, hogy felszámold idővel. Örömmel láttam azt is, hogy immáron itt is van mód közvetlen műfeltöltésre.
Partnerként elég erős segítséget nyújthatsz, vetélytársként erős ellenfél lehetsz, ahogy nézem. Remélem az előbbi lesz igaz köztünk .
Pepe (DAw)
_________________ Si tacuisses, philosophus mansisses.
Elküldve: Kedd Okt 07, 2003 8:41 am Hozzászólás témája:
Sziasztok !
Nagyon tetszik ez a megújulás és ígéretesnek is tűnik. Valóban sok újdonság szolgálja azt a célt, hogy egy olyan kis közösség jöjjön itt létre, akik mindannyian szeretik a verseket, sőt, maguk is művelik azt ilyen vagy olyan formában. Az indulással együtt járó problémák pedig biztosan csiszolódni fognak majd...
Látszik, hogy sok munkát fektettetek bele, reméljük meglesz az eredménye.
Nocsak nocsak...
Őszintén szólva nekem ez az alap jobban tetszik, mint most visszagondolva az az egyhangú szürkeség...
Szóval lehet valaki máshogyan látja de nekem ez a meleg barna szín jobban bejön...
Látok ezen túlmenően más változásokat is, de most nem fogom sorolni, mert összességében tetszett eddig is, most is..
Köszönöm Lindu, igyekszem amennyire csak tudok. De azért jó hallani, hogy ezek szerint nincs túl rossz ízlésem. _________________ Si tacuisses, philosophus mansisses.
Csatlakozott: Oct 28, 2003 Hozzászólások: 94 Tartózkodási hely: Szombathely
Elküldve: Csüt Okt 30, 2003 10:12 am Hozzászólás témája:
Szia!
Lehet, hogy csak én nem boldogulok, de van egy érdekes dolog a személyes üzeneteknél. Jelzi, hogy: olvasatlan:2, de ha rákattintok, nincs sehol semmi.
Köszönöm, szia.
Szia!
Lehet, hogy csak én nem boldogulok, de van egy érdekes dolog a személyes üzeneteknél. Jelzi, hogy: olvasatlan:2, de ha rákattintok, nincs sehol semmi.
Köszönöm, szia.
Kedves tücsök!
Hát ez tényleg tök ciki, mert én is ezzel a problémával küzdök, mióta ideett a kíváncsiság... de azért be kell, hogy valljam, hogy ez a történet azért nem rúg labdába az én történeteimmel! szerintem nem ehhez a témához tartozik... de mindegy biztosan csak én vagyok rendmániás! Na félre a tréfivel... Engem Jeep tegnap teljesen megnyugtatott, hogy ez a probléma kezelés alatt áll, (vagyis tud róla) és annyi személyes üzeneted van, amennyit valójában látsz, vagyis ha nem találod őket akkor egy sem! Valami bibi van a számlálóval, de majd jön Jeep és biztosan pontosabban elmagyarázza!
Engem is bosszant kicsit, hogy átvág a szám és örülök mint kocsi a benzinnek, hogy írtak nekem, aztán meg hoppá, mindenki tojtoj a fejemre...
Szia!
Köszönöm, szia.
Szia tücsök!
Csak ismételni tudom, amit Lindu leírt. Az üzenetküldő modul kicsit megbolondult, vagy csak nem járt eleget számtan órára, mert nem tud szegényke számolni. De az is lehet, hogy csak saját matematikai törvényeket alkalmaz. Igyekszem a hibát orvosolni, de két hónapja nem jutok vele egyről a kettőre. Egyet tudok mondani. Ha bemész a postafiókodba, és nem találsz ott semmit, akkor nincs is leveled. Ne foglalkozz a számokkal. Ha írnak neked, akkor azt meg fogod kapni. Tudom, hogy ez a hiba elég cikis, de valahogy éljük túl...
Csatlakozott: A leges-legelején :) Hozzászólások: 486 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: Csüt Nov 06, 2003 6:20 pm Hozzászólás témája:
MonaLisa írta:
Szia Jeep!
Jó volna, ha lenne elvonulási lehetőség privát chatroomba, hogyha valakikkel épp úgy adódik, hogy intim témákról dumálunk, és épp a legcikisebb mondatnál beugrik egy fiú a szobába akkor ne égjünk.
A másik, hogy úgy tűnik, tán lenne érdeklődés egy olyan párkereső izére, mert itt sok szingli van, akik le vannak terhelve munkával, és nincs idejük párt keresni (tudtam meg ). Valami olyanra gondolok, mint egy faliújság, amire valaki rá írhatja a kívánságát, és aki akar válaszol rá.
Persze ez csak egy ötlet...
Ennyi hirtelen
Szia
Mona L.
Szia!
Először...
A chatan van lehetőség privát beszélgetésre külön szoba nélkül is. Ha ráklikkelsz valakinek a nevére a baloldali userlkistán, és utána írod be a szöveget, akkor azt csak ő fogja látni. De majd gondolkodom a kül szobák lehetőségén, bár az előbbiek fényében nem hiszem, hogy sok szükség lenne rá, mivel lassítaná az oldal működését.
Másodszor...
Itt soha nem lesz semmiféle prákereső rovat. Ez fix. Ez egy művészeti portál, nem pedig kerítőnő oldal. Van ezer másik párkereső oldal, ill. párkereső telefonvonal. Akinek nincs ideje párt keresni, az találhat magának ezer ilyen lehetőséget. Nem kell egy ezeregyedik.
Próbálok egy bizonyos színvonalat megtartani az oldalon, és abba semmiképpen sem fér bele egy párkereső rovat. Sajnálom.
Elküldve: Szomb Nov 08, 2003 8:13 am Hozzászólás témája:
MonaLisa írta:
Visszatérve a kérdésemhez, a régebbi publikációkat illetően. Lehet, hogy az a számláló a hozzászólást számolja?Mert akkor már értem. Esetleg lehetne ott egy Hsz, hogy tudjuk, miért a sok 0.
Igen, az a hozzászólásokat számolja. Majd igyekszem ezt egyértelműen nyilvánvalóvá tenni mindenki számára. Nem vagyok tökéletes, így az oldalam sem lehet az. _________________ Si tacuisses, philosophus mansisses.
Elküldve: Vas Nov 23, 2003 11:52 pm Hozzászólás témája: Véleményem
Nagyon tettszetős kis oldal...
Egy a gondom vele:
lassú
áttekinthetettlen
bonyolúlt
kicsi a felülete
....
De nem kell elkeseredni!
Majd a fejlesztéseid során lessz ez még jobb és szebb is!
szia!
Elküldve: Hétfő Nov 24, 2003 11:54 am Hozzászólás témája: Re: Véleményem
Rudolf írta:
Nagyon tettszetős kis oldal...
Egy a gondom vele:
lassú
áttekinthetettlen
bonyolúlt
kicsi a felülete
....
De nem kell elkeseredni!
Majd a fejlesztéseid során lessz ez még jobb és szebb is!
szia!
Hello!
Erre most meg is válaszolnék neked, természetesen az elkeseredés legkisebb jele nélkül...
1. LASSÚ!
Sajnos a weboldal sebessége nem tőlem függ, hanem a szolgáltatótól...
(srv.hu)
2. ÁTTEKINTHETETLEN!
Ezzel egyáltalán nem értek egyet, s a tagjaim nagyrésze sem.
Ők érdekes, mindent megtalálnak, amit keresnek. Bármikor, bármit.
Igaz, kicsit sajátos az oldal menürendszere, de nem nevezhető áttekinthetetlennek. Mivel az oldal PHP-NUKE, így ezen az elven gyakorlatilag minden NUKE portált nevezhetnénk áttekinthetetlennek...
3. BONYOLULT!
Ebben lehet valami, de talán azért, mert egyszerre próbálok sokmindent megvalósítani egy oldalon. De ez is csak megszokás kérdése. Ha áttekinted jobban a fórumot, akkor szinte csak pozitívvisszajelzés van, ami azt jelenti számomra, hogy vagy hazudnak, vagy nem is olyan bonyolult. Én az utóbbi mellett döntenék, mert nem kapok olyan e-mail-eket, amiben segítséget kérnek az oldalon való tájékozódáshoz...
4. KICSI A FELÜLETE!
Az oldal 1024*768-ra van optimalizálva, és ott nekem nem tűnt kicsinek...
Mindenesetre köszönöm a véleményt, és el fogok rajta azért töprengeni, hátha igazad van mégis. A linkedet kitöröltem, mert az nem REKLÁMFELÜLET. Reklámcserére van mód, ha gondolod, de az ilyet nem áll módomban támogatni... _________________ Si tacuisses, philosophus mansisses.
Csatlakozott: Nov 03, 2003 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Pécs
Elküldve: Szerd Nov 26, 2003 9:23 am Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Nekem nagyon tetszik ez az oldal. Mindig felfedezek valami újat, valami izgit - igaz nem régóta látogatlak Benneteket. Tetszik a szín, tetszik a logikus elrendezés. Szóval tecccccikahogyvan.
Ha találok hibácskát, ami persze mindenhol előfordulhat, írok.
Csatlakozott: Nov 28, 2003 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Bécs
Elküldve: Hétfő Dec 01, 2003 7:47 pm Hozzászólás témája: Észrevételek
Sziasztok!
Alapvetően tetszik az oldal, de amikor először elkezdtem böngészni nem volt egyszerű megtalálni, hogyan is lehet itt verseket olvasgatni. Én a helyedben jobban kiemelném a :: Főoldal :: Híreink :: Letöltés :: Beállítások :: Galéria :: Chat :: Fórumok :: Keresés :: menüsort az oldal tetején, és felvennék oda egy Publikációk menüt is, amivel egyszerűbben el lehetne jutni a publikált művekhez.
A másik ami hiányzik nekem: a tagok személyes adatlapjáról jó lenne, ha lenne egy link az adott szerző összes publikációjára is, ahogy a művek szerzőnként alatt.
Alapvetően tetszik az oldal, de amikor először elkezdtem böngészni nem volt egyszerű megtalálni, hogyan is lehet itt verseket olvasgatni. Én a helyedben jobban kiemelném a :: Főoldal :: Híreink :: Letöltés :: Beállítások :: Galéria :: Chat :: Fórumok :: Keresés :: menüsort az oldal tetején, és felvennék oda egy Publikációk menüt is, amivel egyszerűbben el lehetne jutni a publikált művekhez.
A másik ami hiányzik nekem: a tagok személyes adatlapjáról jó lenne, ha lenne egy link az adott szerző összes publikációjára is, ahogy a művek szerzőnként alatt.
Jogos mindkét pont. Meg fogom csinálni mindenképpen, de kérek egy kis időt ehhez... _________________ Si tacuisses, philosophus mansisses.
Elküldve: Kedd Jan 13, 2004 10:42 am Hozzászólás témája: Hiba javítás!!
Kijavítottam a privát üzenetek körüli gubancot. Tessék megnézni a BEÁLLÍTÁSOK menüpont alatt is, és a TAGJAINKNAK baloldali dobozban is a változásokat.
Sorban a következők vannak ott:
-Olvasatlan/látott: azok az üzeneteid, amiket ugyan már láttál, hogy megjöttek, de még nem olvastad el
-Olvasatlan/új: azok az üzeneteid, amiket még nem láttál. Pl: utolsó üzenetolvasásod óta érkezett
-Olvasott: elolvasott üzeneteid
-Elküldött: azok az üzeneteid, amiket már elküldtél, de még a célszemély nem tud róla, azaz nem lett kézbesítve
-Kézbesített: azok az üzenetek, amiket elküldtél, és a célszemély már tud ról. (nem garantálja, hogy el is olvasta, de már látta)
Nos!
Más változás is van:
Ha rámész a MŰVEK SZERZŐNKÉNT-re, és az ABC-ből választasz egy betücsoportot, akkor az ott lévő tagokról már azt is kiírja, hogy MIKOR LÁTOGATTA MEG UTOLJÁRA lapunkat. Mivel ez új funkció, így mindenkinél a 0000-00-00 00:00:00 az alapértelmezett mindaddig, míg el nem jön hozzán újra. Azután mindig az utolsó (SZABÁLYOS) kilépésének dátuma fog ott szerepelni. Emiatt is megkérek mindenkit, hogy a honlapról NE a jobb felső sarokban található (X)-el távozzon, hanem a menüben található KILÉPÉS menüponttal. Előre is köszi...
Még egy újdonság:
A fejléc jobboldali részében a DÁTUM mellett szerepel az aktuális NÉVNAP is... _________________ Si tacuisses, philosophus mansisses.
Elküldve: Kedd Jan 27, 2004 10:23 pm Hozzászólás témája: HELP!
Halihó!
Sokan jeleztétek, hogy bizonyos dolgokat nehezen találtok az oldalon és/vagy nehezen kezeltek. Hoztam nektek egy új modult (IRATRENDEZŐ). Ez az ARCHÍVUM tirbózott változata.
Továbbá elláttam szövegezéssel, azaz használati útmutatóval is, hogy könnyebb legyen kezelni. Ez utóbbival (használati segédlet) kibővítettem a SZERZŐK MŰVENKÉNT modult is. A kettő együttes használatával bármit, bármilyen feltételek szerint megtalálhttok az oldalon.
Az IRATRENDEZŐ még nem képes a képi alkotásokat kezelni, de ez is folyamatban van már...
Jeep!
u.i.: várom a visszajelzéseket! _________________ Si tacuisses, philosophus mansisses.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban