Üdvözöllek az Amatõr Mûvészek Fóruma weboldalon!
Név: Jelszó:

Naptár & pontos idő

Google hirdetések...

www.BookLook.hu

Főmenü
Személyes

· Főoldal
· Regisztráció
· Bejelentkezés

Navigáció

· Hallgatható irodalom
· Iratrendező
· Linkajánló
· Művek szerzőnként
· Témaköreink
· Utolsó események

Szolgáltatások

· Blog: virtuális napló
· Flash játékok
· Képeslapküldő
· Kritikák
· Média album
· Megjelent könyveink
· Tudástár [lexikon]
· Zenék...

Információ

· Hírek, újdonságok
· Pályázatok
· Partnereink
· RSS Csatornáink [AMF]

Kommunikáció

· Fórumaink
· Impresszum

Statisztikák

· Top 10

Hasznos lehet...

· Online Helyesírási Szótár

Könyvajánló

kisssp:
Hétköznapok ünneplőben

Mindig megérintettek az emberi érzések, kapcsolatok, küzdelmek. Szeretem az embereket, szeretem a természetet. Néha hiszek is, ezért úgy gondolom, érdemes róluk gondolataimat megfogalmazni.

Tovább...

Tagjainknak
Üdvözlet, Látogató
[ Belépés | Regisztráció ]

Tagjaink:
Utolsó: czibulya
Új tag ma: 1
Új tag tegnap: 0
Összes tag: 7297
Várakozó: 1

Online látogatók:
Látogató: 28
Regisztrált: 18
Összes: 53
Ebből 7 keresőrobot

Jelenlévők:
  Aine_x
  andrew
  Anjilon
  annabella
  arctalan
  Debatter
  Hezo
  ibitke
  jszeicz
  nyilas
  PiaNista
  Rannien
  sentenced
  szomorufuz
  Tarpay
  TJanek
  vecseiandras
  Wenus

www.bioetanol.hu

Amatőr Művészek Fóruma :: Téma megtekintése -- Miért pont ez a nicked?

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok     RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Miért pont ez a nicked?
Ugrás oldalra 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15,
16, 17, 18, 19
Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Beszéljük meg... ->
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
JeepCKing
Főszerkesztő
Főszerkesztő

HozzászólásElküldve: Szerd Aug 25, 2004 5:16 am    Hozzászólás témája: Miért pont ez a nicked? Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello nagyérdemű!

Néha biztosan mindannyian eltöprengünk azon, hogy a másik tag miért pont ezt a nicket választotta, s furdal minket a kíváncsiság, miközben eszünkbe sem jut, hogy ő lehet, épp azon gondolkidk, hogy mi miért pont ezt a nicket választottuk...

Hát tessék! Itt egy fórum, beszéljük meg! icon_smile.gif
Meséljetek arról, hogy miért pont ez a nicketek. Némelyiknek biztosan érdekes története lehet...

(Ezt a fórumot V.Szyl tagunk kezdeményezésére nyitottuk.)
JeepCKing
Főszerkesztő
Főszerkesztő

HozzászólásElküldve: Szerd Aug 25, 2004 5:24 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én bele is vágnék a lecsóba, ugyanis sokszor előfordul, hogy félre értelmezik a nickem. icon_smile.gif

Jeep C. King...

Nos igen!
Ebből más sokmindenre gondoltak, de a valós történetet eddig nagyon kevesen sejtették meg maguktól, pedig egyszerű. icon_smile.gif

Van egy régi együttes... az egyik kedvencem: Gipsy King's, és ennek a nevéből egy kis szójátékkal keletkezett az én nickem. Úgy mint. Melanie C. Hát én meg lettem Jeep C. icon_smile.gif Lehet nem volt túl szerencsés választás, de anno, mikor kezdtem a netelést, én cseten kezdtem pályafutásom, és a civil nevem minden formája regisztrálva volt már, így lettem az, ami vagyok. icon_smile.gif

Aztán később már nem akartam megváltoztatni, mert nem vagyok híve ama mentalitásnak, miszerint egyesek úgy cserélgetik nickjeiket, mint más az alsóneműjét. icon_smile.gif

Nos, ennyi lenne az én storym. icon_smile.gif

Jeep!
Lyl
Oldódó csevegő
Oldódó csevegő

HozzászólásElküldve: Szerd Aug 25, 2004 9:26 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Akkor én is mesélek, bár az én történem igazán nagyon egyszerű.. Talán még a nickemnél is egyszerűbb icon_wink.gif

Szóval, az általános sulimnak volt egy olyan jó szokása, hogy minden évben más anyanyelvi angol tanárt szerzett a diákoknak. És mind megszenvedett a nevemmel (bezzeg a gimiben! mindenki a Lilla-versekkel zaklat, óráról órára...) .

A sok próbálkozás közül a Leila idegesített a legjobban... Ettől fogva mindenki Leilának hívott, ami később Lylra rövidült. És bár sokszor más néven lépek be oldalakra, Lylnak vallom magam.

Jaj, és egy újabb verziója is akadt: az osztályőnök előszeretettel olvassa Lejlnek icon_wink.gif
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Balu
Oldódó csevegő
Oldódó csevegő

HozzászólásElküldve: Szerd Aug 25, 2004 3:37 pm    Hozzászólás témája: Balázsból Balu Hozzászólás az előzmény idézésével

Az én nevem eredete nem túl bonyolult. "Születtem vala névtelen, és kaptam amaz Balázs nevet az Szent Keresztségben, Szent Balázs püspök után." Innentől a dolog nem túl bonyolult, egyszerű becézésről van szó. A Ferenc név mintájára, csak a nevem első három kezdőbetűjét hagyták meg, aztán valamit hozzá kellett tenni. Mivel a "Bali" szörnyen hangzik, egyes elvetemültek megtoldják egy szóközi "zs" hangzóval, amit nem szeretek. (Akik engem nem szeretnek általában a "f@sz" taggal toldják meg az alap három betűt, de az más kérdés...) A nevem szültésében még én is és a cserkészcsapat is közreműködött. Ott ugyanis bátyám után lettem kis BuBu-vá, amit nem szívleltem, elvégre én is érek annyit, hogy legyen saját nevem. MInden kis BuBu elhangzásakor javítottam a dolgot Balura (Szeretem a Dzsungel könyvét.), így végül rámragadt. De én ezt egy cseppet se bánom, mert csak a barátaim hívnak így, szóval sokkal személyesebbnek, hozzám tartozóbbnak tartom. (Mivel sokmillió Balázs futkozik szerteszétt a világban, általában a Balu nick már foglalt, szóval minden más helyen a vezetéknevem kezdő Z-jével kiegészülve vagyok ZBalu, amit minden nyelvtörő produkció nélkül "zébalu"-nak kell ejteni.)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése FElhasználó weblapjának megtekintése
V.Szyl
Intenzív csevegő
Intenzív csevegő

HozzászólásElküldve: Szerd Aug 25, 2004 7:32 pm    Hozzászólás témája: Hogyan lettem V.Szyl Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok FÓRUMOZÓK!

Nekem a "Király" smokin.gif (JeepCKing) adta hős nevem, mely az eredeti lerövidítése. Nem igazán akartam álnevet, hiszen amit írok, azt teljes mértékben felvállalom! Hát így lettem V.Szyl... ál is és nem is... Üdv. mindenkinek! wavey.gif
Vissza az elejére
Tarka
Érdeklődő fórumozó
Érdeklődő fórumozó

HozzászólásElküldve: Csüt Aug 26, 2004 9:25 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Yooo!

Na mivel én már mindenféle nicknévvel próbálkoztam(különösen akkor amikor még jobban játszottam a counter-strike-al), így végül a sok névből eszembe jutott, hogy mi lenne ha "Tarka" lennék. Egyébként is szeretem a teheneket, olyan jó elnézni őket amint bután és jámboran kérődznek icon_biggrin.gif Ez meg olyan tehenes név. Így aztán 1 vagy másfél éve már "Tarka" a nevem és most már az is marad.
icon_twisted.gif
Nessel
Érdeklődő fórumozó
Érdeklődő fórumozó

HozzászólásElküldve: Pént Aug 27, 2004 9:34 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tiszteletem! icon_smile.gif

Az én nickem története sem bonyolult, nálam is még a net-kezdő chates korszakomból származik. A Nessel annyit tesz németül, hogy csalán, ami talán természetemről hivatott árulkodni. S mivel tetszett a szó hangzása is, nomeg még nem volt leregisztrálva, hát én megtettem és azóta futkozok netszerte ezzel a nick-kel, lassan mintegy 2 éve.
Ha hozzászóláskor biggyesztem a nicket a véleményem alá, akkor csak szimplán Ness, de Loch Nessyhez sok közöm ennek ellenére sincs icon_smile.gif
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése FElhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Ael
Oldódó csevegő
Oldódó csevegő

HozzászólásElküldve: Pént Aug 27, 2004 9:53 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én váltogatva két nicket használok a neten. Az elsőszülött, a Benii még a chatről származik. Most már nem tölt el büszkeséggel, hogy anno gyalis körökben forogtam, de hát változik a világ. Ott úgy lettem Benii, hogy családi becenevem, a Beni már foglalt volt. (Bencéből származtatva, értelemszerűen). Így rövid gondolkodás után hozzátoldottam még egy "i" betűt, és kész-passz. Mondjuk akárhol ilyen névvel jelenek meg, folyton Benninek írják... ejj...
Az Ael is már szűk két éves név. A Thrillion Kincsei játékába már a tesztidőszak elején beléptem, s ott próbálgattam nevet keresni a karakteremnek. A Hélios, mint napistenség tetszett leírva és kiejtve is. Lehagytam róla a kezdőbetűt, helyette egy "a"-t raktam be, hozzátoldottam még egy s-t és kész lett az Aelioss. Neki lett a többi játékostól a beceneve Ael, a fiának meg a ajtá becenevét, az Ael-t adta keresztnévként. Azóta igen sok helyen ilyen néven is ismernek, de mivel nem vagyok a netsenkiség híve, bemutatkoznék:
Mészáros Bence Dániel, szolnoki illetőségű egyén vagyok;)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
hiroshi
Oldódó csevegő
Oldódó csevegő

HozzászólásElküldve: Pént Aug 27, 2004 9:59 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az én nickem eredete is hasonlóan a többiekéhez még kezdő fórumozós koromból való. Én sem vagyok híve annak, hogy mindenhol más néven szóljunk bele a netes társalgásokba, így ilyen néven mindenhol megtaláltok.
Anno tanultam japánul, foglalkoztam buddhizmussal az egyetemen, meg volt némi közöm a harcművészetekhez és hát az Út keresése... Szóval egy régis szamurájos filmben Hiroshi-nak hívták a főhőst, ez után lettem én is Hiroshi (ez egy japán keresztnév és a hiedelmekkel ellentétben semmi köze Hiroshimához).
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Denes
Intenzív csevegő
Intenzív csevegő

HozzászólásElküldve: Pént Aug 27, 2004 6:24 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Az én történetem ottkezdődik, hogy réges-rég kaptam egy nevet a szüleimtől, ez a Dénes, és mivel szeretem felvállalni magamat, a saját nevemen vagyok itt. Eredetileg a vezetékneven is benne volt a történetben, csak egyszer újra kellett regelnem, így lettem Denes. Néhány barátom nevez Harry Potter-nek is, de ezt mégsem, és amúgy is újabb keletű.
Vissza az elejére
sosan
Oldódó csevegő
Oldódó csevegő

HozzászólásElküldve: Pént Aug 27, 2004 7:13 pm    Hozzászólás témája: Miért pont ez a nicked? Hozzászólás az előzmény idézésével

Az én történetem is nagyon egyszerű. Zsuzsának hívnak. Kíváncsi lettem honnét ered a nevem, és utána néztem a dolognak.
A nevem eredetije héber, és eredeti írásmóddal sosan, ami liliomot jelent. 20 éves korom óta használom.
Vissza az elejére
SevenNine
Fergeteges csevegő
Fergeteges csevegő

HozzászólásElküldve: Pént Aug 27, 2004 7:30 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A teljes nevem Seven of Nine/hétkilenced/és a Voyager című sorozatból vettem ki,mert nagyon megtetszett ez a karakter amit Rayen alakított. Egyszóval szeretnék néha vagy mindig ilyen lenni.smile.gif
Vissza az elejére
Sarkany
Oldódó csevegő
Oldódó csevegő

HozzászólásElküldve: Pént Aug 27, 2004 11:05 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nos ez igazán nagyon egyszerű. Én egy igazi sárkány vagyok. Bár egyesek szerint ez nem így van csak már annyira eluralkodott rajtam a sárkánymánia hogy sárkánynak képzelem magam icon_smile.gif
Nah de ennek van története is, dióhéjban annyi hogy egy rossz szögben dőlő gyertya jóvoltából majdnem füstmérgezés áldozata lettem miközben az iskola is majdnem fölgyulladt. De szerencsére ott van az a sok majdnem icon_smile.gif Szóval az incidens óta többen is így neveznek és azóta jobban is érdekelnek a sárkányok még akkor is ha nem léteznek. Bár ki tudja. Én vagyok az élő példa.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése FElhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Arekha
Érdeklődő fórumozó
Érdeklődő fórumozó

HozzászólásElküldve: Szomb Aug 28, 2004 8:41 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát hasonlóan sosanhoz én is utánanéztem a nevemnek még régebben. A Réka teljesen magyar név nincs megfelelője sehol sem, de mégis egyik bizonytalan eredetét tekintve ótörök név és ez az Arekha. Jelentése tiszta úrnő, bár ez nagyon nem illik rám, úgyhogy felejtsétek el icon_confused.gif
Amúgy mindenhol reksa néven vagyok jelen, csak itt nem icon_razz.gif
Vissza az elejére
AAKrysten
Oldódó csevegő
Oldódó csevegő

HozzászólásElküldve: Vas Aug 29, 2004 6:45 pm    Hozzászólás témája: Miért pont ez a nicked? Hozzászólás az előzmény idézésével

Az itteni nickemnek nincs extra története. Rámragasztották, mint "költői álnevet"- eredetileg Kristály volt.. de egy barátom átneveztett- azzal a felkiáltással,hogy a Krysten az mégiscsak egy név. Azóta ezt használom, ha valamit kiadok a"kezem alól".. mint például itt.
Az "AA" pedig egy regisztrációs baki miatt, a második nekifutás után került a Krysten nick elé. Nekem nem jött össze elsőre.. icon_sad.gif
Az "AA"az eredeti nick(?)nevem rövidítése..AA.= AnAtu

/Megjegyzés Sárkánynak:
Ki mondta azt a butaságot, hogy te biztosan nem vagy sárkány??
Add meg a címét! icon_biggrin.gif
Üdv: White Dragon /
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése FElhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
samway
Oldódó csevegő
Oldódó csevegő

HozzászólásElküldve: Vas Aug 29, 2004 7:10 pm    Hozzászólás témája: miért pont ez a nicked? Hozzászólás az előzmény idézésével

Nos a legelején mikor kb.2 éve kezdtem folyamatosan netezni,akkor a
vezetéknevem kekdőbetűit fordítottam meg. Ez egy darabig jól is ment
csak jött a terorizmus és vele( bin laden) és az én nickem Osam volt.
És állandóan ezzel maceráltak. Akkor jött az ötletem,hogy van nekem
egy kedvenc figurám az ALF nevű földönkivűli egyén a vígjáték sorozatból.
S ő rendelt mindenfélét Gordon Samway néven.Mivel túl hosszú volt így maradt csak a samway nick. Ez hát a történetem.

üdv-sam
Vissza az elejére
Coramonde
Oldódó csevegő
Oldódó csevegő

HozzászólásElküldve: Vas Aug 29, 2004 8:06 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok.

Hát az úúúúúúgy vooolt ... icon_smile.gif - kb. másfél éve van netem. Aztán felfedeztem pár fórumot és mondanivalóm is akadt. Csakhogy az összes valódi nevemre "hajazó" nick be volt már valamilyen formában regisztrálva. (Akkor talán nézzünk körül a fantázia háza táján.)

Éppen Bryan Daley - Coramonde harcosai c. fantasy regényét olvastam, ergo: ott heverészett az orrom előtt. Nah - gondoltam - ha már ez a szó is foglalt, akkor örökre elfelejtem a fórumokat, regisztrációt .. stb.

Nem volt az. icon_biggrin.gif .. azóta ezen a nicken fordulok elő mindenhol. Mostanra meg is kedveltem, nem szándékozom lecserélni.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése FElhasználó weblapjának megtekintése
Drown
Érdeklődő fórumozó
Érdeklődő fórumozó

HozzászólásElküldve: Pént Szept 03, 2004 6:20 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem minimum 4 nickem van:
DarK: régi, néhányan így szólítanak, fakultatívan választottam

TyR: mostanság használom ezt, sokan hívnak így, egy félkarú északi istenség neve ez (sokat foglalkoztam északi mitológiával)

Epeda: ritkán, régebben chatben használtam, egy bizonyos paksi kirándulás egyik emléke nyomán vettem fel

Drown: ez pedig csak itt, csak önöknek készült, talán így fejhetem ki legjobban a versírás utáni önmagam:D
Vissza az elejére
Flippo
Érdeklődő fórumozó
Érdeklődő fórumozó

HozzászólásElküldve: Vas Szept 05, 2004 7:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!!

Az én történem nem túl fordulatos. Sajátságos viselkedésemnek (stílusomnak, gondolkodás módomnak, de ami legfeltünöbb: járásomnak) köszönhetően kis korom óta az emberek nagyon sokat piszkáltak, idönként bántottak. Már ovodában gondjaim voltak a beilleszkedéssel, aztán ez tovább folytatódott. Egy kicsit antiszociális vagyok, de gondolom ezzel nem vagyok egyedül. A lényeg a lényeg, hogy a fent említett okoból kifolyólag nem nagyon értem meg az embereket (bár igaz a türelem nem az erősségem), és ők sem engem.
A Flippo egy általam kitalált történetnek a főszereplője, egy földönkívüli, aki a földre zuhan, és itt rakad. Lesz egy jó barátja (egy fiatal kisfiú (EZ NEM E.T icon_smile.gif aki végül cserben hagyja icon_sad.gif ) A történetem még nincs megírva, talán egyszer megírom.

Szóval néha tényleg idegennek érzem magam!

Üdv:
Flippo
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Indra
Érdeklődő fórumozó
Érdeklődő fórumozó

HozzászólásElküldve: Vas Szept 19, 2004 9:46 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Azért választottam pont ezt a nicket mert kifejezi azt aki vagyok (vagy lassacskán alakulok). Amikor először halottam és megízleltem akkor azt mondtam nekem kell és enyém lett. :O)
Amúgy meg a saját nevem nem szeretem olyan sok van belőle és mindig probléma adódik ezáltal. A becsületes nevem pedig Nagy Katalin, de korántsem vagyok olyan mint az a bizonyos cárnő, még mielőtt valaki ércelődne ezen.
Nos, az én nickem története röviden ennyi.

:O)
Indra

Miért küldök mindig nevetést? Mert szeretek nevetni és hogy neked is legyen egy jó napod! Láttál ma egy mosolygós (nevetős) arcot!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Beszéljük meg... Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15,
16, 17, 18, 19
Következő
1 / 19 oldal

Ugrás:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Page Generation: 0.652 Seconds

Webtop MediaCenter.hu LinkBank Magyar Honlap Linkek Webtop Webtop. MediaCenter.hu.
Google PageRank kijelző: CamelPark SEO tools
Google PageRank RSS csatornáink

:: Chronicles phpbb2 style by Jakob Persson :: PHP-Nuke theme by www.nukemods.com ::