Üdvözöllek az Amatõr Mûvészek Fóruma weboldalon! starbug.hu
Név: Jelszó:

Naptár & pontos idő

Google hirdetések...

www.BookLook.hu

Főmenü
Személyes

· Főoldal
· Regisztráció
· Bejelentkezés

Navigáció

· Hallgatható irodalom
· Iratrendező
· Linkajánló
· Művek szerzőnként
· Témaköreink
· Utolsó események

Szolgáltatások

· Blog: virtuális napló
· Flash játékok
· Képeslapküldő
· Kritikák
· Média album
· Megjelent könyveink
· Tudástár [lexikon]
· Zenék...

Információ

· Hírek, újdonságok
· Pályázatok
· Partnereink
· RSS Csatornáink [AMF]

Kommunikáció

· Fórumaink
· Impresszum

Statisztikák

· Top 10

Hasznos lehet...

· Online Helyesírási Szótár

Könyvajánló

Lindu:
Lufik

Az életben, sok olyan szép illetve kevésbé kedves dolog történik velünk, amik amilyen gyorsan jönnek, olyan gyorsan tovább is állnak, akár csak egy elszabadult lufi, csalódottságot vagy mosolyt hagyva...

Tovább...

Tagjainknak
Üdvözlet, Látogató
[ Belépés | Regisztráció ]

Tagjaink:
Utolsó: czibulya
Új tag ma: 1
Új tag tegnap: 0
Összes tag: 7297
Várakozó: 1

Online látogatók:
Látogató: 29
Regisztrált: 11
Összes: 48
Ebből 8 keresőrobot

Jelenlévők:
  Aine_x
  andrew
  BladeAttila
  Hezo
  ibitke
  Markiki
  sentenced
  szomorufuz
  Tarpay
  vecseiandras
  Wenus

www.bioetanol.hu

Amatőr Művészek Fóruma :: Téma megtekintése -- Ez ma nekem nem jött össze! Tudsz segíteni?

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok     RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Ez ma nekem nem jött össze! Tudsz segíteni?
Ugrás oldalra 1, 2, 3, 4, 5
Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Beszéljük meg... ->
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Vox_humana
Szerkesztő/moderátor
Szerkesztő/moderátor

HozzászólásElküldve: Szerd Jún 29, 2005 7:33 pm    Hozzászólás témája: Ez ma nekem nem jött össze! Tudsz segíteni? Hozzászólás az előzmény idézésével

Aarnyék egy kéréssel fordult a szerkesztőséghez:

"Nem tudom létezik e már olyan topic, hogy segítsük egymást, vagy valami hasonló.
Itt bárkinek, bármivel gondja van (a mindennapi életben) segítséget tudna kérni, esetleg kapni.
pl.: az írásához kérhetne segítséget, de akár egy pörkölt főzéséhez jó receptet, vagy én arra megoldást, hogy mit tegyek, hogy a weboldalam ne csak explorerrel legyen látható." icon_smile.gif

Minden ilyen "apróságot", vagy az élet nagy gondjait icon_razz.gif icon_cry.gif itt meg lehet beszélni.

icon_exclaim.gif

Az oldallal kapcsolatos gondjaitokat, kérdéseiteket NE itt, hanem a szerkesztői Kérdések-válaszok topikban tegyétek fel.

icon_exclaim.gif

Ezt a topikot a mi Árnyékunk fogja "felügyelni" és figyelemmel kísérni icon_wink.gif

Legutóbb Vox_humana szerkesztette (Kedd Nov 28, 2006 11:54 pm), összesen 4 alkalommal
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése FElhasználó weblapjának megtekintése AIM Yahoo Messenger MSN Messenger
Aarnyek
Fergeteges csevegő
Fergeteges csevegő

HozzászólásElküldve: Szerd Jún 29, 2005 7:55 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mit fogok één csinálni??????????? _wow.gif ohmygod.gif

Hűűűűűha icon_surprised.gif

Amúgy... az én problémámon már Gergő segített, de hiszem azt mások is szivesen látnak egy olyan topicot, ahol nem az oldallal kapcsolatos problémájaikat vethetik fel, hanem az élet bármely területéről.

Egy dologban legyen tisztában mindenki:

Segítséget nem biztos, hogy fog kapni, de hiszem azt, hogy meg lesz próbálva minden icon_smile.gif

Üdv: Aarnyek
Szalesz
Szerkesztő/moderátor
Szerkesztő/moderátor

HozzászólásElküldve: Csüt Jún 30, 2005 7:22 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Aarnyek!

Tetszik az ötlet. Jó munkát kívánok Neked! icon_wink.gif

Üdv: Szalesz
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
sosan
Oldódó csevegő
Oldódó csevegő

HozzászólásElküldve: Hétfő Júl 04, 2005 5:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Nagyon jó ötletnek tartom ezt az oldalt, csak üdvözölni tudom.
sosan
Vissza az elejére
Szalesz
Szerkesztő/moderátor
Szerkesztő/moderátor

HozzászólásElküldve: Kedd Júl 05, 2005 3:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem tudom, ki hogy van vele, de én például akármibe fogok, akárhová megyek, valami mindig történik velem (magamra borítom a tejet, elejtem a tányért, betöröm az orrom, méhecskére lépek...). Egyesek szerint az a baj, hogy negatívan állok a dologhoz, és magam vonzom a bajt. (Erre az az ellenérvem, hogy nem a negatív hozzáállással kezdődött, hanem a rossz eseményekből vontam le a következtetést).
Szerintetek mit tegyek, hogy kevesebb baj érjen icon_question.gif icon_question.gif icon_question.gif icon_redface.gif
Vissza az elejére
Niquesse
Oldódó csevegő
Oldódó csevegő

HozzászólásElküldve: Kedd Júl 05, 2005 10:03 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szalesz írta:
Szerintetek mit tegyek, hogy kevesebb baj érjen icon_question.gif icon_question.gif icon_question.gif icon_redface.gif

Biztosan ne azt, hogy nem csinálsz semmit. Én azt próbáltam már, de az sem jött be.. icon_redface.gif Esetleg próbáld másképp felfogni a dolgokat. Ez az egész azért történt, mert most rossz napom van, de lehet, hohy máskor jobb lesz, ma csak ügyetlen vagyok stb. icon_wink.gif

Nekem is van ilyen cuccosom, nekem inkább minden belemegy a kezembe, lábamba. Eddig egy hatalmas üvegdarabbal küzködtem, most segítséget szeretnék kérni szénadarab kiszedésére a kezemből.. icon_redface.gif Az üvegdarab valahogy könnyebben ment és 6 nap után ki tudtam szedni, de ez most nem megy.. icon_confused.gif
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése FElhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Szalesz
Szerkesztő/moderátor
Szerkesztő/moderátor

HozzászólásElküldve: Szerd Júl 06, 2005 8:47 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Niquesse írta:
Esetleg próbáld másképp felfogni a dolgokat. Ez az egész azért történt, mert most rossz napom van, de lehet, hohy máskor jobb lesz, ma csak ügyetlen vagyok stb. icon_wink.gif

Igen... de ha minden napom ilyen? icon_rolleyes.gif icon_lol.gif

Megnyugtat, hogy nem én vagyok az egyetlen ilyen "szerencsétlen"...
(Most lehet, úgyhangzik, hogy más bajának örülök, de nem úgy van. icon_redface.gif )
Vissza az elejére
R-san
Fergeteges csevegő
Fergeteges csevegő

HozzászólásElküldve: Szerd Júl 06, 2005 9:33 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szalesz írta:
Nem tudom, ki hogy van vele, de én például akármibe fogok, akárhová megyek, valami mindig történik velem (magamra borítom a tejet, elejtem a tányért, betöröm az orrom, méhecskére lépek...). Egyesek szerint az a baj, hogy negatívan állok a dologhoz, és magam vonzom a bajt. (Erre az az ellenérvem, hogy nem a negatív hozzáállással kezdődött, hanem a rossz eseményekből vontam le a következtetést).

Ez csak pech! Vagyis balszerencsés vagy, nem hozzáállási gond. Hordjál szerencseamulettet icon_biggrin.gif Nekem kulcstartó volt (eredetileg persze nem az volt a szerepe, csak elszakadt a lánc), az segített. De ne olyat amit egy eladó ajánl, ami vmiért nagyon megfog.
Nálam tényleg hozzáállásbeli gond, hogy ha valami jó történik, várom a rosszat! Mert eddig sose történt csak jó! Most mondjuk kaptam plusz munkát, amire úgymond pályáztam, és megkaptam: Öröm! Utánna mondták, hogy a létszám miatt lehet, hogy decemberbe visszaveszik: és úgyis visszafogják venni! Na, ez a negatív hozzáállás!
És rossz napja mindenkinek van (persze nekem csak az, csak pár pillanat szokott jó lenni, ez kb. 1hónapban 5 alkalom, ez egy embertől függ... most ő a szerencseamulettem-és be is szokott jönni, ő hozta össze a +munkát is), és nem hiszem, hogy minden nap, mert...
Nem hiszem, hogy tudtam segíteni, és azt se hinném, hogy valami értelmeset is írtam volna most le, de talán!
Vissza az elejére
Szalesz
Szerkesztő/moderátor
Szerkesztő/moderátor

HozzászólásElküldve: Szerd Júl 06, 2005 9:56 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

R-san, köszi a tanácsot, majd meglátjuk, hatni fog-e. A szerencseamulettet nagyon gondosan fogom kiválasztani.
Vissza az elejére
Niquesse
Oldódó csevegő
Oldódó csevegő

HozzászólásElküldve: Szerd Júl 06, 2005 12:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szalesz írta:
Igen... de ha minden napom ilyen? icon_rolleyes.gif icon_lol.gif

Megnyugtat, hogy nem én vagyok az egyetlen ilyen "szerencsétlen"...
(Most lehet, úgyhangzik, hogy más bajának örülök, de nem úgy van. icon_redface.gif )

Szerintem csak bebeszéled magadnak, hogy minden napod rossz. Inkább keresd a jót és bízz abban az amulettben, hogy az majd jót fog hozni. icon_wink.gif
(Ha lehetne én is csatlakoznék a szerencsétlenek országos klubjába, de sajna még nem alapítottak ilyet. Úgyhogy inkább az Önbizalommentesek klubjába csatlakozom icon_biggrin.gif Olyan már van.. ) Ezzel kapcs: Nektek nincs önbizalomhiányotok? Nekem folyamatosan.. icon_confused.gif

Szálkajelentés: Kiszedtem!!!! icon_twisted.gif Áucs.. Nagyon fáj.. icon_confused.gif
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése FElhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
JeepCKing
Főszerkesztő
Főszerkesztő

HozzászólásElküldve: Szerd Júl 06, 2005 8:37 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szalesz írta:

Szia Szalesz!

Nem lehet, hogy csak kicsit szétszórt és szeleburdi vagy, és ebből adódóan figyelmetlen, és aki nem figyel, mert - a szó viccesebb értelmében, bántó szándék nélkül - kógyagos kicsit, azzal mindig történik valami nem jó icon_smile.gif Persze ez csak egy feltételezés, lehet alaptalan, hiszen nem ismerlek... icon_razz.gif icon_redface.gif
Szalesz
Szerkesztő/moderátor
Szerkesztő/moderátor

HozzászólásElküldve: Csüt Júl 07, 2005 8:02 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Niquesse: Sajnos tényleg majdnem minden nap történik valami. Persze ezen úgy felidegesítem magam, hogy akkor meg már azért rontok el mindent. icon_sad.gif

Jeep: Lehet benne valami, mert elég sok embertől hallottam... De hát kérdem én, szétszórtság kérdése a méhecskébe lépés, vagy hogy kirúgja a bordámat egy ló? Talán valóban az apróságokról én tehetek, de a többiben ártatlannak vallom magam. icon_rolleyes.gif icon_lol.gif
Vissza az elejére
Niquesse
Oldódó csevegő
Oldódó csevegő

HozzászólásElküldve: Csüt Júl 07, 2005 9:30 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Méhecskébe bárki bármikor belelép, az nem nevezhető olyan rettenetes szerencsétlenségnek icon_wink.gif Gondolj csak bele! Neked csak egy apró szúrás, de a méh kinyúlt utána. Vagyis ő jobban megszívta mint Te icon_razz.gif A lovasra.. Szerintem rosszul közelíted meg a helyzetet. Én spec még eddig sosem estem le a lóról, pedig.. úgy "tanítottak" ügetni még régen, hogy megijesztették alattam a lovat, aki természetesen elhúzott jó messzire.. De mégsem estem le, nem rugott oldalba, nem harapott meg (próbált). Álatok esetében határozottnak kell lenni, hogy tudja: Velem márpedig nem cicózik!!! icon_twisted.gif És akkor nem mer piszkálni Lásd: bordád.. glukk.. icon_confused.gif Minden rendbejön, csak ne állj ennyire negatívan a dolgokhoz. icon_wink.gif Mondogasd magadban: nem tudnak kikészíteni, nem vagyok szerencsétlek, minden happy és szuper. icon_smile.gif Jah és nyugodj meg.
Vissza az elejére
Szalesz
Szerkesztő/moderátor
Szerkesztő/moderátor

HozzászólásElküldve: Csüt Júl 07, 2005 11:03 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Niquesse írta:
Méhecskébe bárki bármikor belelép, az nem nevezhető olyan rettenetes szerencsétlenségnek icon_wink.gif

Én is ezt mondtam, ennek ellenére az ismerőseim már azzal kezdték, hogy: Na, csak te lehetsz ilyen peches... Erre mit mondhattam volna? (A méhecskét én is sajnáltam, de hát ő csípett meg engem, nem fordítva!)

Niquesse írta:
Álatok esetében határozottnak kell lenni, hogy tudja: Velem márpedig nem cicózik!!!

Évek óta foglalkozok lovakkal, de ilyen még nem volt. Szemben álltam a karámban a lóval, mondtam neki, hogy menjen arrébb, erre megfordult és bumm!

Valóban, ha reálisan nézem, BÁRKIVEL előfordulhatnak ezek a dolgok, mégis mindig VELEM fordulnak elő! Hoppá, nem jó, ez már megint negatív hozzáállás... icon_confused.gif

Akkor kipróbálom, hogy egy szerencseamulettel a kezemben mondogatom félhangosan, hogy nem vagyok szerencsétlen, minden szuper, aztán majd meglátjuk. icon_wink.gif Aztán majd jön a helyzetjelentés icon_exclaim.gif
Vissza az elejére
Niquesse
Oldódó csevegő
Oldódó csevegő

HozzászólásElküldve: Csüt Júl 07, 2005 12:48 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

De tényleg ne féljél, meg ne ..szal röviden csak csinálj mindent úgy, ahogy szoktad. icon_wink.gif Persze az amulett ott legyen. Ha valami meg történik, akkor jön a kis nyugtatószöveg icon_wink.gif

Amúgy biztosan csak rossz napja volt a pacinak, vagy megijedt valamitől, amit Te nem vettél észre. Egyvelem volt ilyen/hasonló: Csermely //úgy hívják a lovat // elkezdett ugrálni mikor rajta ültem, és csak egy félórával utána vettem észre, hogy van egy lány, aki erőteljebben jeleket rajzol a levegőbe. Igaz, elég távol volt, de szerény Cserrit nagyon zavarta eme megnyilvánulás. De nem estem le icon_biggrin.gif És utána egész nap enyém volt az a ló, mert ezek után senki sem mert ráülni icon_biggrin.gif
Vissza az elejére
JeepCKing
Főszerkesztő
Főszerkesztő

HozzászólásElküldve: Szomb Júl 09, 2005 7:24 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szalesz írta:
Niquesse írta:
Méhecskébe bárki bármikor belelép, az nem nevezhető olyan rettenetes szerencsétlenségnek icon_wink.gif

Én is ezt mondtam, ennek ellenére az ismerőseim már azzal kezdték, hogy: Na, csak te lehetsz ilyen peches... Erre mit mondhattam volna? (A méhecskét én is sajnáltam, de hát ő csípett meg engem, nem fordítva!)

Hmm...
Mint tudjátok, tetőácskénd dolgozom. Mesélnék én is néhány "pechet"...

-Tavaly decemberben akkorát csaptam az újjamra, hogy teljesen levált róla a köröm, és még mostanra nőtt le rendesen...
-Aztán Áprilisban elkezdtünk újra dolgozni. Valamikor április végén ráesett újjamra egy 20cmX20cm.es 4m-es gerenda, és péppé zúzta...
-Rá nagyjából 4 napra flexeltem és egy fémszikra pattant a szemembe, de úgy hogy a szemészeten kötöttem ki, és ott kellett kiszedetni...
-Erre egy rá nagyjából fél méter magasságból homlokon vágott egy tégta... jó érzés volt!
-Aztán újabb 2 hét, és a flex-el (csiszoló koronggal) szétcsiszoltam az alkaromat 6cm hosszan...
-Megint egy hét, és a flex-el (fémvágó korong) belevágtam a hüvelyk újjamba...
-Rá egy hétre a vállamat amortizáltam le egy szűk padlástérben, mikor feálltam és egy kiálló (vas) zártszelvény sarka lehúzta róla a plazúrt...

Azóta nem szenvedtem újabb sérülést, de idénre ennyi is elég egyszerre. Mit akarok ezzel, kedves Szalesz! Azt, hogy ezek is olyanok, mint a méhecskére lépés, és a ló oldalbarúgása. Nap, mint nap történnek ilyenek emberekkel, nem csak veled... nyugi, ez általános icon_biggrin.gif
Aarnyek
Fergeteges csevegő
Fergeteges csevegő

HozzászólásElküldve: Szomb Júl 09, 2005 6:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

JeepCKing írta:

Azóta nem szenvedtem újabb sérülést, de idénre ennyi is elég egyszerre. Mit akarok ezzel, kedves Szalesz! Azt, hogy ezek is olyanok, mint a méhecskére lépés, és a ló oldalbarúgása. Nap, mint nap történnek ilyenek emberekkel, nem csak veled... nyugi, ez általános icon_biggrin.gif

Lehet én nem kisértem elég figyelemmel a történeteket idáig...de mikor is rúgta oldalba Szalesz a lovat???? essence.gif

Ám Jeepnek igaza van. Mindenkivel megtörténnek ezek a dolgok.. nap mint nap.
Aarnyek
Szalesz
Szerkesztő/moderátor
Szerkesztő/moderátor

HozzászólásElküldve: Szomb Júl 09, 2005 8:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Jeep, nekem az jött le ebből, hogy szakmát tévesztettél. icon_twisted.gif _satan001.gif Persze ez csak vicc, mielőtt bárki azt gondolná, hogy komolyan gondoltam.
Köszi, megnyugtat, hogy Te is hasonlóan szoktál járni, és ennek ellenére sosem panaszkodtál. icon_surprised.gif Megpróbálom követni a példádat! icon_redface.gif

Aarnyek: Közvetlenül azután, hogy a ló belémrúgott... lol.gif
Vissza az elejére
AsesinaReina
Érdeklődő fórumozó
Érdeklődő fórumozó

HozzászólásElküldve: Vas Júl 17, 2005 8:35 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Niquesse írta:
Ezzel kapcs: Nektek nincs önbizalomhiányotok? Nekem folyamatosan.. icon_confused.gif

hát nekem abból akad bőven! főleg mert kissebb koromban még kövér(ebb) voltam (mint most), és mindig csúfoltak stb. icon_smile.gif Aztán ez megszokott lett, elkönyveltem magamba, hogy ronda vagyok meg ilyenek. Aztán ez addig fajult hogy az iskolán kívül egy embert sem ismerek a városban, nem merek ismerkedni... Vajon ez változni fog majd?/Vajon tudok ezen változtatni? Próbálkoztam vele, de eddig nem sok sikerrel.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése FElhasználó weblapjának megtekintése Yahoo Messenger MSN Messenger
Niquesse
Oldódó csevegő
Oldódó csevegő

HozzászólásElküldve: Vas Júl 17, 2005 9:10 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez idővel változni fog. Elvégre nem attól szép valaki hogy modellalkat, hanem attól a kisugárzástól, hogy jól érzi magát a bőrében és ez látszik rajta, úgy boldog ahogy van icon_wink.gif Neked is csak ezt tudom ajánlani.. Ne érdekeljen a nagyközönég véleménye, csak azok véleménye, akik igazán szeretnek, hiszen ők sosem fogják azt mondani hogy csúnya vagy. icon_wink.gif vagy akkor nem szeretnek, mert ők valszeg olyannak szeretnek amilyen vagy és slussz.

Bocs a kis csöpögésért a végefelé icon_confused.gif
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Beszéljük meg... Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2, 3, 4, 5
Következő
1 / 5 oldal

Ugrás:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Page Generation: 0.404 Seconds

Webtop MediaCenter.hu LinkBank Magyar Honlap Linkek Webtop Webtop. MediaCenter.hu.
Google PageRank kijelző: CamelPark SEO tools
Google PageRank RSS csatornáink

:: Chronicles phpbb2 style by Jakob Persson :: PHP-Nuke theme by www.nukemods.com ::