Üdvözöllek az Amatõr Mûvészek Fóruma weboldalon!
Név: Jelszó:

Naptár & pontos idő

Google hirdetések...

www.BookLook.hu

Főmenü
Személyes

· Főoldal
· Regisztráció
· Bejelentkezés

Navigáció

· Hallgatható irodalom
· Iratrendező
· Linkajánló
· Művek szerzőnként
· Témaköreink
· Utolsó események

Szolgáltatások

· Blog: virtuális napló
· Flash játékok
· Képeslapküldő
· Kritikák
· Média album
· Megjelent könyveink
· Tudástár [lexikon]
· Zenék...

Információ

· Hírek, újdonságok
· Pályázatok
· Partnereink
· RSS Csatornáink [AMF]

Kommunikáció

· Fórumaink
· Impresszum

Statisztikák

· Top 10

Hasznos lehet...

· Online Helyesírási Szótár

Könyvajánló

Mandula:
Emotions – Érzelmek

Az élet maga egy nagy színdarab, mindenki másnál szebben fogalmazta meg, és tette örök értékűvé Shakespeare: "Színház az egész világ, és színész benne minden asszony és férfi."
A verseim az érz...

Tovább...

Tagjainknak
Üdvözlet, Látogató
[ Belépés | Regisztráció ]

Tagjaink:
Utolsó: czibulya
Új tag ma: 1
Új tag tegnap: 0
Összes tag: 7297
Várakozó: 1

Online látogatók:
Látogató: 30
Regisztrált: 19
Összes: 56
Ebből 7 keresőrobot

Jelenlévők:
  Aine_x
  Anjilon
  annabella
  arctalan
  BladeAttila
  Debatter
  Hezo
  ibitke
  jszeicz
  Macska
  nyilas
  PiaNista
  Rannien
  sentenced
  Smasszer
  szabadalom
  TJanek
  vecseiandras
  Wenus

www.bioetanol.hu

Amatőr Művészek Fóruma :: Téma megtekintése -- Szól a rádió...

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok     RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Szól a rádió...

Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz

választ    Tartalomjegyzék -> Észrevételek, hibák... ->
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  

Jól tettem, hogy megfogtam ezt a lehetőséget?
Ez egy szenzációs lehetőség!
100%
 100%  [ 5 ]
Igen, szerintem is nagy előrelépés ez, jóltetted!
0%
 0%  [ 0 ]
Nekem ez nem jelent túl sokat!
0%
 0%  [ 0 ]
Szerintem erre semmi szükség nincsen!
0%
 0%  [ 0 ]
Kár erre időt fecsérelni!
0%
 0%  [ 0 ]
Összes szavazat : 5

Szerző Üzenet
JeepCKing
Főszerkesztő
Főszerkesztő

HozzászólásElküldve: Hétfő Nov 03, 2003 9:40 am    Hozzászólás témája: Szól a rádió... Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Tagok!

Mint ahogyan azt már a híreink rovatban olvashattátok, lehetőségünk nyílt a rádiós szereplésre...

Idézet:
A dolog arról szól, hogy egy ottani rádióban kaptunk lehetőséget a nyilvánosság elérésére. A neve: Rádió 24, elméletileg Dunaújváros körül fogható kb 60 km-es körzetben a 102.9 Mhz-en. Sajnos Budapesten pont nem, de ha minden jól megy, akkor erre is lesz megoldás. Ebben a rádióban minden hétfőn este 22:00-24:00-ig van egy kultúrális rovat. A szerkesztők minden műsorban felolvasnak majd 1-2 művet az oldalunkról, melyet ők maguk választanak ki, de ezzel még nincs vége a lehetőségeknek. Én magam is több ízben meg fogok fordulni a rádióban és beszélni fogok az oldalról, és annak tartalmáról, valamint céljairól. Ígéretet kaptam arra, hogy a műsort rögzítik CD-re, és én ezt minden héten péntekig meg is kapom postán. Ha érdekel valakit, igyekszem majd valamilyen formában ezt hozzáférhetővé tenni. Ez valószínűleg csak átmeneti állapot, mivel tervezik a rádiót interneten is hallhatóvá tenni.

Továbbá lehetőség van arra is, hogy közületek bárki, aki úgy érzi, hogy alkalmas a rádiós szereplésre, egy előzetes egyeztetés, és próbabeszélgetés után alkalmat kaphat arra, hogy a kultúrális műsorban szerepeljen. Elszavalhatja valamelyik művét, illetve beszélhet a saját álmairól, elképzeléseiről a művészet kapcsán.

Akit ez a lehetőség érdekel, az kérem nálam jelentkezzen e-mailben és csatoljon hozzá valami elérhetőséget is. Nem kell szégyenlősnek lenni, hiszen ez egy nagy lehetőség szerintem. Használjuk is ki!

...Megkérnék minden tagot, hogy amennyiben van kedve hozzá, fejtse ki erről az egész ötletről a véleményét, mert az kevés, hogy én nagyszerű lehetőségnek tartom. Az is fontos, hogy ti mit gondoltok erről. Továbbá arra is van lehetőség, ha valaki mondjuk nem szeretné, ha a verseit felolvasnák egy rádióban. Tessék, itt ez a fórum. Lehet róla beszélni...

(ez a fórm már le van zárva! CSAK OLVASHATÓ!)

Legutóbb JeepCKing szerkesztette (Csüt Ápr 14, 2005 6:04 am), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése FElhasználó weblapjának megtekintése AIM Yahoo Messenger MSN Messenger
Lindu
Oldódó csevegő
Oldódó csevegő

HozzászólásElküldve: Hétfő Nov 03, 2003 4:30 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Húúúúúúú!!!! A manóba is ez nagyon jól hangzik! icon_biggrin.gif Őszintén, ki az akinek ne tetszene ez az ötlet? icon_wink.gif Remélem minél hamarabb internetes elérhetőségű lesz a rádió, mert szívesen belehallgatnék a művészet rovatba, ha már mint szavaló alany a rádióban való szereplésre lehetőségem aligha nyílik ilyen távolságok között... icon_sad.gif De Jeep hogy ne csalódj bennem én szívesen vállalok mindenfajta/nemű szereplést, de azt hiszem lesznek nagyobb eséllyel pályázók is! icon_wink.gif Azért remélem hamarosan lehetőségem adódik arra, hogy mások, illetve talán egyszer a saját szerzeményem is hallhassam valaki előadásában... Én azt hiszem nagyon boldog lennék! icon_rolleyes.gif
Azért remélem arról kapunk tájékoztatást, hogy ez az egész buli isten igazából mikor fog beindulni, és várom a további fejleményeket, híreket, és változásokat netalántalán fejlesztéseket az üggyel kapcsolatban!

U.i.:
Ha megnyerném a pályázatot Jeep ugyi rögvest szólsz, mert akkor előkotrom az általános iskolában szerzett szavalásért kapott oklevelemet! :mrgreen:

Lindu icon_wink.gif
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése FElhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Lindu
Oldódó csevegő
Oldódó csevegő

HozzászólásElküldve: Hétfő Nov 03, 2003 5:25 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jajj valamit még kifelejtettem, én igaz nem értek hozzá, de a kedvesem segített a kérdésem megfogalmazásában, tolmácsolnám, remélem nem írt hülyeségeket, mert én semmit nem értek belőle! icon_biggrin.gif

Szóval a kérdés a következő... Olvastam a szövegedben, hogy minden műsort meg fogsz kapni CD- n amit átmeneti állapotként közzé tudsz tenni itt a neten, gondolom azok részére, akik úgy mint én szintén nem tudják a rádiót elérni, amig a helyzet nem változik az elérhetőség szükösségét értendően. A kérdés a következőre irányúlna (mivel engem ez a dolog nagyon érdekel és mindenképpen szeretném a műsorokat hallani!!) icon_rolleyes.gif

A kérdés, hogy audióCD-t kapsz, vagy pedig már eleve mp3ban van...
A kedvesem tudása szerint egy CDre 72 perc fér maximum, ha sima hangCD, a két órás műsor akkor ezek szerint 2 CDre fér rá.
ha viszont MP3-ba be van tömörítve akkor akár egy évnyi anyag is felfér rá...
Az egyetlen kérdés, a CD formátuma...
ha alap hang azaz audioCD akkor nehezebb a dolog, mert akkor le kell szedni róla a hangot és be kell digitalizálni, amihez programok kellenek
ezután ráadásul mp3-ba kell konvertálni (vagy közben), mert különben iszonyú nagy méretű file keletkezik...
mivel beszélgetésről van szó, nem zenéről ezért nagyon nagy hatékonysággal tömöríthető, mert a minőség nem annyira számít...
ha eleve mp3-ban van, akkor jobb a helyzet, feltéve, hogy megfelelő tömörítési arányt alkalmaztak és nem 44 kiloherzen stereóba csinálták...
ha mp3-ban van az anyag, akkor a legjobb, ha kiteszi a weboldalra letölthető anyagnak... már ha bírja a szervere icon_wink.gif
vagy, ha még profibb akar lenni, akkor szerez egy u.n. streaming audió szervert és akkor senkinek nem kell letölteni, hanem hallgathatja mint egy web-rádiót...

Na én már az elején elvesztettem a fonalat, remélem azért te érted! icon_lol.gif

Előre is köszi az infót! icon_biggrin.gif

Lindu icon_wink.gif
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése FElhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
JeepCKing
Főszerkesztő
Főszerkesztő

HozzászólásElküldve: Hétfő Nov 03, 2003 8:53 pm    Hozzászólás témája: A válaszom... Hozzászólás az előzmény idézésével

Drága Lindu!

Szépen sorban megpróbálok neked mindenre választ adni.

-A rádiós szereplés a mai (hétfő) napal kezdődik. A szerkesztők már a mai napon olvasnak fel műveket.
-A hanganyagot egyből mp3-ban kapom.
-Rádió szervert nem tudok telepíteni FREE WEBszolgáltatóhoz. Sorry.
-Nehézkes lesz báemilyen szerverre elhelyezni az anygot, mert nemhogy csak az mp3-akat tiltják a legtöbb helyen, de ált. fájlméret korlátozás is van. Szal ez lesz a legnehezebb része. Ennél talán egyszerűbb lemásolni, és kipostázni, de még ez sem biztos megoldás.

A lényeg, hogy a műsorban a mai naptól fogva minden hétfőn benne vagyunk. icon_cool.gif

Te pedig, ha akarsz szerepelni, akkor utazz haza icon_razz.gif

Jeep!
Rangits_Marta
Érdeklődő fórumozó
Érdeklődő fórumozó

HozzászólásElküldve: Vas Nov 16, 2003 4:44 pm    Hozzászólás témája: Néhány gondolat Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello mindenki!!!

Én még azért elég új vagyok itt, és elég fiatal, de lenne néhány gondolatom.
Nem tudom mások hogy vannak vele, de ez egy nagyon nagy lehetőség és dicsőség is az ilyen "amatőr" művészek számára mint mi.
Lenne egy nagy kérdésem. Nem lehetene valahogy közzé tenni, hogy kinek melyik műve hangzott el már a rádióban? Mert sajnos nekem egy anyag leszedése kb. 6 órámba kerül, mivel sima vonalon megy a net. icon_sad.gif Anyukámék meg nem nagyon örülnének a számlának. És azért szeretném tudni, hogy mi történik, amíg nem lesz valami elérhetőbb dolog, mivel a rádiót én sem tudom fogni sajnos.

Szerintem nagyon jó ez az oldal elismerésem a szerkesztőké! Grat!!! icon_biggrin.gif

rangits (Márti)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
JeepCKing
Főszerkesztő
Főszerkesztő

HozzászólásElküldve: Vas Nov 16, 2003 5:19 pm    Hozzászólás témája: Re: Néhány gondolat Hozzászólás az előzmény idézésével

rangits írta:
Hello mindenki!!!

Én még azért elég új vagyok itt, és elég fiatal, de lenne néhány gondolatom.
Nem tudom mások hogy vannak vele, de ez egy nagyon nagy lehetőség és dicsőség is az ilyen "amatőr" művészek számára mint mi.
Lenne egy nagy kérdésem. Nem lehetene valahogy közzé tenni, hogy kinek melyik műve hangzott el már a rádióban? Mert sajnos nekem egy anyag leszedése kb. 6 órámba kerül, mivel sima vonalon megy a net. icon_sad.gif Anyukámék meg nem nagyon örülnének a számlának. És azért szeretném tudni, hogy mi történik, amíg nem lesz valami elérhetőbb dolog, mivel a rádiót én sem tudom fogni sajnos.

Szerintem nagyon jó ez az oldal elismerésem a szerkesztőké! Grat!!! icon_biggrin.gif

rangits (Márti)

Nos!

Tudom, hogy nem mindenkinek van lehetősége arra, hogy letöltse a 120Mb anyagot. Éppen ezért van lehetőség arra, ha valaki szeretne hozzájutni az anyaghoz! Bár nem sok!

No.1. Ha valaki budapesti, vagy ahhoz közeli lakos, akkor lehet személyesen találkozni velem. Én leírom a műsort CD-re, és önköltségi áron meg lehet vásárolni. (kb 200-300 Ft attól függően, hogy milyen CD-t kapok épp a boltban. Ehhez előre egyeztetni kell velem időpontot.

No.2. Postai úton is lehetne, de arra még nem találtam ki, hogy hogyan fizetitek ki a CD-t. Egyelőre ez a lehetőség még csak terv!

Ezen kívül gondolkodunk mi is olyanon, hogy látható legyen valahol az, hogy mikor kinek a versét olvasták fel. De még nem találtunk neki helyet. Folyamatban van...

Remélem segítettem!
Jeep!

u.i.: köszönjük a dícséretet! Igyekszünk... icon_smile.gif
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz

választ    Tartalomjegyzék -> Észrevételek, hibák... Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Page Generation: 0.442 Seconds

Webtop MediaCenter.hu LinkBank Magyar Honlap Linkek Webtop Webtop. MediaCenter.hu.
Google PageRank kijelző: CamelPark SEO tools
Google PageRank RSS csatornáink

:: Chronicles phpbb2 style by Jakob Persson :: PHP-Nuke theme by www.nukemods.com ::